wanirashid
Assalammualaikum. :)
Hye,just call me wanie.
20th y/o.
UiTm Perlis as my second home. Engineering victim.
Hobin Jang Hobin girl. Fighting !





Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Wanie

~OFFICIALLY mine :)
06 July 2012 | 6:23 PM

hyepp hyepp lama sungguh tak update blog. .since 2011 kot. .nak kata menteri tak de laa pulak kann..this is my last love forever..i hope so and always pray to Allah that this is my man and will marry him and live w/ him for my entire life..Adam bin Azizan u're so kind and loving guy. .really-really love you ! ~,~ Even kami gaduh besar cam mana pun boleh lagi kua makan sama-sama. .dah lama pas tu gelak diri masing-masing sebab gaduh macam budak-budak. .Terus-terang he is a very-very faithful guy who i never meet,just not like before. .

mungkin akan ada atau dah ada yang menyampah tengok kitorang asyik keluar makan or jalan-jalan bagai. Tapi satu jer I nak cakap ade pakai duit U ker saya kua dengan dia. . Insya Allah saya kahwin nanti saya jemput yer jangan risau :) I tak cantik and si Dia pun tak kacak so, kami bukan couple yang HOT pun. . Even si Dia tak seputih I but i really love him .Assalamualaikum ^_^


Old things | New things


Have a nice reading :)