wanirashid
Assalammualaikum. :)
Hye,just call me wanie.
20th y/o.
UiTm Perlis as my second home. Engineering victim.
Hobin Jang Hobin girl. Fighting !





Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Wanie

SELAMAT HARI RAYA :)
23 August 2012 | 11:19 PM

 assalammualaikum :)
SELAMAT HARI RAYA diucapkan, walaupun dah hari ke-5 kita beraya. =,= this picture is after salam salam :) tak hade laa cun melecun sgt tapi ok laa.. tahun ni kurang best sikit raya, sebab sepupu habis dah kahwin. so, conclusion dia tak ramai lah yang balik kampung. semua perut dah membuyong. hari nie dah lahir sorang. congratz kak feruz ! disebabkan itu dah ramai la yang bertanya bila giliran saya. Ohh nooo!!! belum masa lagi mak long,mak ngah, banyak lagi komitmen saya. Memang la aku tak suka raya sebab ape nak tahu? Soalan popular dan banyak kali dijawab,"bila nak habis belajar?". Adoiyai. One more thing, yang tak best raya nie orang yang di sayangi tak dapat datang. Sentap ok. btw,overall ok jugak raya ni dapat makan lomang,ketupek n masakan mak :))
This is my dongsaeng bukan my oppa. Ini lah satu satu power rangers kat umah tu, pening kepala kalu fikirkan dia ni. boleh mereng,hahahaha. sorry dik ! baru Form 3 dah ada awek. nama sama dengan aku pulak tu kann. hmm azab =,=


ok, ni lahh my complete siblings. sikit sahaja adik tapi kat rumah macam berpuluh manusia. ni pun dah gaduh2 sape nak duduk tengah2..hahaha. so lawak laa. yang tengah tu bebai laa sebab dia berebut nak duduk tengah. haa ambek laa,nak baring2 atas bumbung keta pun tak pa..Tengok aku memang tak cun pun. i'm just ordinary girl who has a happy family and lovable hubby. Thanks Allah ! atas limpahan kurnia yang telah Engkau berikan dan semoga ia berkekalan (:


Old things | New things


Have a nice reading :)